Zalmrokerij Smoking – Genomineerd

//Zalmrokerij Smoking – Genomineerd

Zalmrokerij Smoking – Genomineerd

Zalmrokerij Smoking - Genomineerd voor de innovation award 2015 van de Horecava

Zalmrokerij Smoking – Genomineerd voor de innovation award 2015 van de Horecava

Nieuwe rookmethode (gedurende 48 uur, waarbij de temperatuur niet boven 7°C komt) voor zalm, maar ook vlees en zelfs ijs! Hierdoor ontstaat een scala aan innovatieve nieuwe smaken en producten. Smoking werkt met 28 verschillende marinades voor zalm.

Jurycommentaar: De jury waardeert het dat door het veranderde rookproces (temperatuur en tijd) er een compleet nieuw beeld en smaakprofiel van een bekend product kan ontstaan. Hierdoor kan beter aan de individuele smaakvoorkeur van de consument worden voldaan. Zalm 3.0!

By | 2017-03-20T13:21:09+00:00 december 9th, 2014|site|Reacties uitgeschakeld voor Zalmrokerij Smoking – Genomineerd

About the Author: