Workshop bij Zalmrokerij Smoking

Wij bieden een aantal standaard oplossingen voor het volgen van een workshop van eenvoudig tot uitgebreid. Voor groepen vanaf ongeveer 10 personen zijn workshops op maat ook bespreekbaar.

Onze workshops bieden plaats voor maximaal 20 personen.

Workshop basis € 45.- incl. twee consumpties

Duurt ca. 2,5 uur. Samen met onze chef maakt u de meest fantastische hapjes met onze gerookte producten. En natuurlijk worden de gemaakte gerechten vervolgens geserveerd en gegeten.

Workshop uitgebreid € 60,- incl. 4 consumpties

Duurt ca 3 uur. Na ontvangst met een drankje gaat u samen met onze chef aan de slag met onze gerookte producten om diverse gerechten samen te maken. Tussendoor nemen we natuurlijk even de tijd om uw zelfgemaakte gerechten te nuttigen onder genot van een drankje. Na afloop ontvangt u een Smoking Bag met de producten die gebruikt zijn zodat u thuis voor vrienden en familie alles nog eens kunt maken.

Workshop Expert € 70,- incl. 4 consumpties

Duurt ca. 3 uur. Na ontvangst met een drankje gaat u samen met onze chef aan de slag om diverse gerechten te maken. Natuurlijk moet u dan ook zelf de bereiding alle garnering en sausen doen. Tussendoor nemen we natuurlijk even de tijd om uw zelfgemaakte gerechten te nuttigen onder genot van een drankje. Ook het fileren van vis zal worden gedaan, diegene die dat wenst kan dit ook zelf nog proberen. Na afloop krijgt u een Smoking Bag mee naar huis, de samenstelling hiervan mag u zelf bepalen.

Smoking tour € 37,50 incl. twee consumpties ( maximaal 40 personen)

Als u iets minder hands-on wenst dan hebben wij de Smoking Tour waarbij u onder het genot van onze grote proeverij een uitgebreide uitleg over de oude visafslag en onze rookmethode krijgt. Gevolgd door een uitleg van onze gebruikte producten en een demonstratie fileren. Na afloop ontvangt u van ons een Smoking Bag om mee te nemen.

Andere opties zijn altijd bespreekbaar, zoals bijvoorbeeld het zelf maken van een 4 gangen diner, neem hiervoor Contact met ons op.