Wat wij voor U kunnen betekenen.

Ons assortiment bestaat uit zeer veel verschillende producten op te delen in vier hoofd bestanddelen.
1. Zalmproducten
2. Vleesproducten
3. Overige vis producten
4. Op maat gemaakte producten zowel vis als vlees

Zalmproducten
De zalmproducten worden altijd “schoon” geleverd dus geen bruine randen waardoor u 100% van het geleverde product/gewicht kunt gebruiken. Onze zalmproducten worden altijd diepvries geleverd.
Onze zalmproducten bestaan uit een longsliced assortiment, gesneden in h320 bakken met folie tussen de lagen. Deze zijn standaard verkrijgbaar in gewichten van 500 gram en 1 kg.
daarnaast zijn deze verpakkingen beschikbaar in geportioneerde hoeveelheden de standaard porties zijn 65g, 75g, 80g en 100g per laag. Het voordeel hierbij is dat u geen verlies heeft en door het gebruik van een standaard gewicht klopt uw kosten calculatie altijd. Verder zijn er diverse smaken rugloins beschikbaar zoals zalm met rode biet, Wodka en red bull, ras el Hânout en vele andere. Deze hebben een standaard gewicht van ca. 750g tot 850g. En natuurlijk leveren wij hele gerookte zijdes standaard op het vel maar indien gewenst ook zonder vel en natuurlijk zonder de bruine rand in de rug.

Vleesproducten

Het standaard assortiment omvat ribeye, runderlende en rundermuis. Deze zijn heel maar ook geportioneerd leverbaar. Standaard hoeveelheden hierbij zijn 80g per portie en gesneden in h320 bakken voorzien van een dubbele folie tussen de porties zodat deze eenvoudig van elkaar zijn te scheiden. Verder vallen hieronder diverse hamburgers onder zoals een gerookte ribeye burger deze zijn in diverse gewichten tot maximaal 150g verkrijgbaar.

Overige visproducten
Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de boterviscarpaccio in porties van 80g of de gerookte vistompouce van zalm, heilbot en botervis.

Op maat gemaakte producten
Wij kunnen in overleg zo goed als alles produceren een voorbeeld hiervan is de samenwerking die wij met Bidfood hebben. Samen met hen ontwikkelen wij voor “Jordy’s keuken” diverse gerechten die “ready to use” zijn. Hierdoor is het personeel dat beschikbaar is in de keuken minder tijd kwijt aan mise-en-place iets wat in de huidige keuken bijna noodzaak is geworden.
Wilt u meer informatie over neem dan telefonisch contact met ons op 0228-325551  of mail ons op verkoop@zalmrokerijsmoking.nl

Zalmrokerij Smoking en Bidfood (voorheen deliXL)

Naast een assortiment wat beschikbaar is via het 24/7 platform van Bidfood hebben wij een aantal fantastische producten beschikbaar via “Jordy’s Keuken” . U kent het wel het is druk in de keuken en gekwalificeerd personeel is moeilijk te vinden, en als u ze heeft wilt u deze natuurlijk inzetten op de juiste plek. Onze producten voor Jordy’s keuken kunnen u hierbij helpen door:

  • top kwaliteit zonder compromissen
  • standaard porties
  • ready to use
  • no waste