Relatie en cadeau verpakkingen.
Wij hebben hiervoor een drietal opties in verschillende prijsklassen. De inhoud wordt in overleg met u samengesteld. Het is ook mogelijk om folders, reclame materiaal of een kaartje mee te verpakken.

Smoking Bag á € 20,-
De “Smoking Bag”, een koeltas met hierin 3 bakjes. Standaard inhoud ca. 500 gram zalm waarvan altijd één bakje met 3 soorten (rode biet/wodka/ red bull zalm, de dropshot/ trekdrop zalm en onze normale zalm). De andere 2 bakjes kunt u kiezen uit onze overige smaken Het tasjes is hierna te gebruiken om 6 blikjes frisdrank in koud te houden.

Smoking Box vanaf € 35,-
Een luxe zalm doos met een polytheen vulling. Deze verpakking is in overleg op vele verschillende manieren te vullen. Door de gebruikte verpakking blijft de inhoud zeer goed bevroren of gekoeld standaard voorzien van ca. 500 gram zalm. Indien u kiest voor een hoger standaard gewicht of één van onze andere producten zoals gerookte paling of vlees dan zal de meerprijs worden doorberekend tegen de dan geldende particuliere prijzen.

Smoking Can vanaf € 50,-
Een uniek zalm blik, een luxe versie van de Smoking box. Standaard gewicht van de inhoud bedraagt ca. 800 gram zalm. Indien u kiest voor een hoger standaard gewicht of één van onze andere producten zoals gerookte paling of vlees dan zal de meerprijs worden doorberekend tegen de dan geldende particuliere prijzen.

Voorbeelden:
Smoking Bag: 3 soorten, longsliced gesneden Noorse Zalm, Teri Yaki & Sesam.
Smoking Box: 250 gram loin Noorse zalm, 250 gram Chinese 5 Spices loin en een folder van uw bedrijf.
Smoking Can: Hele zijde Noorse zalm van ca. 1,3 kg. ( prijs wordt dan € 70,-)
Wij kunnen bij deze geschenken ook een mooie fles witte wijn of cava meeleveren. Bij grotere aantallen is een lagere stuksprijs altijd te bespreken.

voor meer informatie neem even Contact met ons op.